Samenwerkingen

Megens Elektrotechniek onderhoudt diverse samenwerkingsverbanden om u en uw bedrijf zo innovatief en voordelig mogelijk van dienst te kunnen zijn. Wij werken uitsluitend samen met partners die waarde hechten aan een duurzaam, veilig en comfortabel bedrijfspand.

ElektroNed bestaat uit ruim 40 ElektroNed-partners die samen beschikken over elke denkbare expertise op elektrotechnisch gebied. Het samenwerkingsverband tussen de partners biedt u alle mogelijke oplossingen als het gaat om automatisering, bekabeling, beveiliging, datacommunicatie, domotica, licht- en energievoorziening en telecommunicatie.

EcoNed is het duurzame zusje van Elektroned. Door samenwerking binnen EcoNed kunnen we u optimaal adviseren over de mogelijkheden op het gebied van zonne-energie. Op basis van een persoonlijk gesprek bieden we u een passend systeem. Vakkundig gemonteerd en voor de juiste prijs.

Megens werkt daarnaast samen met partner Installatiebedrijf Gebr. Janssen uit Beugen aan, voor u voordelige, totaalconcepten op het gebied van installatietechniek.

Megens werkt samen met Seef Beveiligingstechniek als het gaat over technische beveiligingsoplossingen. Seef is professioneel adviseur en installateur van technische beveiligingsinstallaties. Seef installeert en adviseert op het gebied van branddetectie- en ontruimingsinstallaties, inbraakinstallatie, camerabewaking, toegangscontroles en onderhoud van noodverlichting.