Samenwerken

Samenwerken maakt het werk niet alleen leuker, maar ook beter! Megens heeft verschillende samenwerkingsverbanden om jou en je bedrijf zo innovatief en voordelig mogelijk van dienst te zijn. Onze partners hechten dezelfde waarde aan een duurzaam, veilig en comfortabel gebouw. Wij werken graag samen met projectontwikkelaars, technisch adviseurs, middelgrote eindgebruikers en in bouwteams.

Samenwerkingspartners
Megens werkt samen met partner Installatiebedrijf Gebr. Janssen uit Beugen. Samen werken we aan voordelige totaalconcepten op het gebied van installatietechniek.

Voor technische beveiligingssystemen werken wij samen met Seef: brandbeveiliging, inbraakbeveiliging, camerabewaking, toegangscontrole en onderhoud aan noodverlichting. Seef adviseert uitgebreid op het gebied van beveiligen en legt systemen aan die deze veiligheid waarborgen.

ElektroNed
ElektroNed is een zeer actief samenwerkingsverband van ruim 40 partners die samen beschikken over elke denkbare expertise op het gebied van elektrotechniek. Het samenwerkingsverband tussen de partners biedt jou alle mogelijke oplossingen zoals automatisering, bekabeling, beveiliging, data- en telecommunicatie, domotica en licht- en energievoorziening. Een community waar we allemaal van profiteren.

Techniek Nederland
Megens is lid van Techniek Nederland. Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid, service en vakmanschap.