Samenwerkingen

Megens Elektrotechniek onderhoudt diverse samenwerkingsverbanden om u en uw bedrijf zo innovatief en voordelig mogelijk van dienst te kunnen zijn. Wij werken uitsluitend samen met partners die waarde hechten aan een duurzaam, veilig en comfortabel bedrijfspand.

ElektroNed bestaat uit ruim 40 ElektroNed-partners die samen beschikken over elke denkbare expertise op elektrotechnisch gebied. Het samenwerkingsverband tussen de partners biedt u alle mogelijke oplossingen als het gaat om automatisering, bekabeling, beveiliging, datacommunicatie, domotica, licht- en energievoorziening en telecommunicatie.

Megens is lid van Techniek Nederland. Leden van deze ondernemersorganisatie staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid, service en vakmanschap. Leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties.

Megens werkt daarnaast samen met partner Installatiebedrijf Gebr. Janssen uit Beugen aan, voor u voordelige, totaalconcepten op het gebied van installatietechniek.

Megens werkt samen met Seef Beveiligingstechniek als het gaat over technische beveiligingsoplossingen. Seef is professioneel adviseur en installateur van technische beveiligingsinstallaties. Seef installeert en adviseert op het gebied van branddetectie- en ontruimingsinstallaties, inbraakinstallatie, camerabewaking, toegangscontroles en onderhoud van noodverlichting.