Duurzaamheid

Zonnepanelen

Als u aan duurzaamheid denkt, denkt u aan duurzaam ondernemen, bijvoorbeeld door het gebruik van zonne-energie in uw bedrijfspand. De elektriciteit die door zonnepanelen wordt opgewekt, kunt u gebruiken voor verschillende doeleinden, waardoor u flink bespaart op uw energierekening. Megens levert zonnepaneelinstallaties van AEG, Sunpower, DMGEC en Esdec en SMA (omvormer). U kunt daarnaast profiteren van diverse fiscale voordelen.

Kijk voor meer informatie over de installatie van zonnepanelen op onze nieuwe website www.haaldezoninhuis.nl.

LED-verlichting

Ook door het gebruik van LED-verlichting kunt u enorm besparen op uw energierekening. Zo heeft LED-verlichting een lager energieverbruik, is LED-verlichting milieuvriendelijker, duurzamer, is er minder warmteontwikkeling en is er geen opwarmtijd nodig. De aanschafkosten liggen daarentegen hoger, maar u heeft een LED-lamp al binnen twee jaar terugverdiend. Bij Megens kunt u terecht voor duurzame LED-verlichting van Philips, CLS en Veko.

Energiemonitoring

Daarnaast voorzien we u graag van energiebesparingsadvies en leveren we apparatuur voor energiemonitoring, die u toont hoeveel energie er bespaard kan worden. In de praktijk leidt deze monitoring ertoe dat ondernemers ook daadwerkelijker bewuster met energie omgaan. Kijk ook eens bij onze samenwerkingen waarom Megens u door deze samenwerkingen beter, innovatiever en voordeliger van dienst kan zijn.

Wilt u onze duurzame merken beleven? Kijk voor meer informatie eens in ons (online) experience center.

Laadpalen

Megens biedt laadoplossingen aan voor particulieren, kantoren, retail en horeca. We verzorgen de installatie tot het totale beheer van de laadpalen. Klik hier voor meer informatie…

PHILIPS LIGHTING CAPITAL-PROGRAMMA

Sinds januari 2015 neemt Megens deel aan het PLC-programma van Philips en De Lage Landen en biedt daarmee een extra dienst aan haar opdrachtgevers. Via Philips Lighting Capital kunnen opdrachtgevers van Megens profiteren van de allernieuwste verlichtingsoplossingen van Philips, waartoe naast LED-verlichting ook intelligente besturing zoals bewegingsmelders en dimmers behoren.

Het Philips Lighting Capital-programma is speciaal ontworpen om ervoor te zorgen dat er vooraf geen hoge investeringen nodig zijn. De hele projectsom hoeft niet in één keer betaald te worden, maar de totale kosten van de verlichtingsapparatuur en de installatie daarvan worden samengevoegd en vervolgens gespreid over een periode van 3 tot 5 jaar. Opdrachtgevers betalen elke maand een vast bedrag totdat het hele project is voldaan.

U profiteert niet alleen van geavanceerde designverlichting, dankzij de energie-efficiëntie van de verlichtingsoplossingen, bespaart u door de lage energiekosten in veel gevallen meer dan het bedrag dat u er elke maand voor moet betalen. Daarnaast is er minder onderhoud nodig. Zo kunt u dus geld verdienen terwijl u geniet van uw nieuwe verlichting.