Veiligheid

Als u aan veilig denkt, denkt u aan een veilig bedrijf. Inbraak of brand in bedrijven en winkels komt helaas nog steeds vaak voor. Wij kunnen u uitgebreid adviseren op het gebied van beveiliging, zodat u geen omkijken heeft naar zaken die u het ondernemen zouden kunnen belemmeren. Megens is een BORG-gecertificeerd technisch beveiligingsbedrijf. Wij maken voor elke installatie eerst een risicoinventarisatie, waarna de indeling in een risicoklasse volgt. Als alle, op deze risicoklasseindeling van toepassing zijnde, preventieve maatregelen zijn uitgevoerd, mogen wij een BORG-certificaat afgeven. U kunt bij Megens terecht voor inbraaksignaleringssystemen van onder andere Aritech, Honeywell Galaxy en Ademco. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor brandmeldsystemen van Notifire, ontruimingsinstallaties van Notifire, toegangscontrolesystemen, beveiligingsverlichting en CO2/LPG-gasalarmsystemen.

Ook kunt u bij Megens op het gebied van veiligheid terecht voor camerasystemen (closed circuit television) van Panasonic, Dahua en Samsung.

LEASE AL VANAF € 1,- PER DAG (!) EEN OP MAAT GEMAAKT CAMERASYSTEEM

Nederlandse retailers zien gemiddeld 1,23 % van hun omzet in rook opgaan door derving. Voor een mkb-ondernemer met een omzet van 3 miljoen gaat dat om een bedrag van ruim € 36.000 per jaar! Reduceer uw derving tot NIHIL en lease een op maat aangelegd camerasysteem bij Megens Elektrotechniek.

Een camera ziet meer dan drie beveiligingsbeambten 

Niemand ontsnapt vandaag de dag nog aan het oog van een bewakingscamera. Had u vroeger drie beveiligingsbeambten in dienst? Door de hoogste HD-beeldkwaliteit en geavanceerde besturingssystemen, kunt u met één camera tegenwoordig alles in beeld brengen. Naast het slimme, onopvallende design kunnen beveiligingscamera’s namelijk 360° filmen, inzoomen en zelfs kentekens herkennen!

Vervang uw oude systeem : profiteer voor minder geld van meer kwaliteit

Wilt u uw oude, gedateerde camerasysteem vervangen? Dat kan dubbel voordelig uitpakken! U kunt niet alleen meer in beeld brengen met veel minder camera’s; als u kiest voor een leaseconstructie bij Megens Elektrotechniek hoeft u geen investering te doen in een kostbaar systeem. Uiteraard installeren wij uitsluitend vooraanstaande, gerenommeerde merken als Panasonic, Samsung en Dahua.

Een controlroom met 8 tv-schermen is daarnaast al lang verleden tijd. Zo kunt u uw beelden tegenwoordig overal ter wereld live via internet bekijken, waardoor u de particuliere alarmcentrale (PAC) of de politie (LiveView) kunt laten meekijken bij een inbraakalarm. Ook kunt u door de moderne mogelijkheden van domotica via een App heel makkelijk bewakingsbeelden terug- of bekijken op uw smartapparaten.

Wilt u onze merken beleven? Kijk voor meer informatie eens in ons (online) experience center.