Laadpalen

De beste laadoplossing voor elke situatie
Bij Megens maken we elektrisch laden snel, simpel en veilig. Wij zijn partner van ConnectNed. Wij helpen met de installatie en het beheer van laadpalen voor onder andere bedrijven, gemeentes, projectontwikkelaars en particulieren.

Particulier
Ben je op zoek naar een laadoplossing aan huis? Wij hebben de laadpaal die bij jou past. Van een simpel systeem tot de mogelijkheid om jouw laadpaal op afstand te beheren. Vanuit de beheertool haal je gemakkelijk een rapportage. Handig als je de energiekosten wil declareren bij je werkgever.

Bedrijven
Wil je duurzaam vervoer voor jouw medewerkers en klanten mogelijk maken? Megens verzorgt de installatie van het totale laadpalen-beheer. Hiermee ben je gegarandeerd van een veilige en efficiënte werking van alle laadsessies. En dat zonder enige invloed op andere stroomverbruikers. Met behulp van persoonlijke laadpassen en een beheerssysteem kan je alle laadsessies van werknemers makkelijk beheren en verrekenen.

Vastgoed en parkeerbeheer
Ook bij toepassing van meerdere laadplekken per complex, zorgen wij ervoor dat via Smart Charging ongestoord geladen kan worden op de bestaande elektriciteitsaansluiting van het betreffende complex. Veel gemeenten en projectontwikkelaars kiezen heel bewust voor elektrisch vervoer. Dankzij instelbare laadtarieven en veelzijdige dienstverlening kunnen de laadpalen moeiteloos worden toegevoegd aan elke parkeerfaciliteit.

ConnectNed
ConnectNed is een volledig zelfstandige organisatie. Het bedrijf is opgericht door en eigendom van een coöperatie van erkende en zelfstandige installatiebedrijven. Deze werken samen onder de naam ElektroNed. Bekijk hier de brochure van ConnectNed.