Comfort

Als u aan comfort denkt, denkt u aan een zo comfortabel mogelijk bedrijfspand. Zo kunt u zich immers volledig richten op het ondernemen. Inmiddels profiteren steeds meer ondernemers van elektrotechnische oplossingen die (bedrijfs)panden comfortabeler maken.

Megens is gespecialiseerd in domotica, centraal gestuurde automatiseringssystemen, waarvan Megens een uniek product heeft gemaakt. Ook de mogelijkheden voor uw bedrijfspand zijn talrijk. Naast de aanleg van WiFi-netwerken kunt u bijvoorbeeld denken aan lichtregeling, klimaatregeling, visualisaties, jaloezie- of rolluikbesturing. Ook kunt u denken aan visualisaties, koppelingen naar internet/smartphone, bewaking en draadloze bediening. Een klein voorbeeld: een closed circuit television-systeem bijvoorbeeld, kan gekoppeld worden aan uw smartphone, zodat u op uw mobiel kunt zien wat er op dat moment in uw bedrijfspand gebeurt. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Ook voor moderne geluids- en beeldinstallaties bent u aan het juiste adres bij Megens. Een muziekbron bijvoorbeeld, kan benut worden in verschillende ruimtes. De kracht van dit ‘multiroomconcept’ is dat alle apparatuur wordt afgestemd op uw persoonlijke wensen en werkritmiek van de dag.

Om uw bedrijfspand van alle comfort te voorzien, levert Megens kwaliteitsmerken als Gira, Merten en Busch Jaeger. Alle merken zijn uitstekend te koppelen met elkaar en met andere merken. Aspecten als bedieningsgemak, flexibiliteit en veiligheid worden door Megens, ook in samenwerking met partners, altijd gewaarborgd.

Wilt u de voordelen van comfort beleven? Kijk voor meer informatie over bovenstaande domoticamerken ook eens in ons (online) experience center.