Over Megens

Megens is een elektrotechnisch installatiebedrijf uit Milsbeek, dat in veertig jaar tijd is meegegroeid met de innovaties van ons vak. Wij zijn de vakspecialisten die helpen bij het maken van goede duurzame keuzes. Want als je nu verstandige keuzes maakt, ben je vanzelf bezig met de dag van morgen. Zo gaan we samen voor een duurzame toekomst!

Wij zijn een team vakmensen dat voor elkaar klaarstaat, waarbij de liefde voor ons vak centraal staat. Megens wordt al jarenlang als betrouwbare partner gezien, die afspraken ook daadwerkelijk nakomt. Samenwerken maakt het werk niet alleen leuker, maar ook beter.

Megens g r o e i t met je mee
Meegroeien is een belangrijk thema binnen Megens. Wij groeien al decennialang mee met de ontwikkelingen in de branche. We zorgen er ook voor dat onze klanten kunnen groeien; soms letterlijk met de uitbreiding van een installatie. Soms figuurlijk, als we bijdragen aan een gezonde leeromgeving voor scholen. Maar ook onze eigen mensen blijven doorgroeien. Een leven lang leren is tenslotte de aard van het elektricien-beestje. Samen geven we techniek door aan de techneuten van morgen.

Hier komen we vandaan
Megens Elektrotechniek is in 1978 opgericht. Tom Wienhofen – onze huidige directeur – stroomt vanuit zijn stage in 1995 het bedrijf binnen. Inmiddels leggen veel medewerkers binnen Megens deze leerzame route af!

In 2008 legt Megens zijn eerste zonnepanelen. En omdat ontwikkelingen niet stilstaan, ontsproot uit Megens in 2017 een nieuwe onderneming: ‘Seef Beveiligingstechniek’. Vandaag de dag werken 40 enthousiaste vakmensen bij Megens.

Patrick Bongartz Fotografie 2021_Megens Elektro-Novalis_76208