Wil je onmisbaar zijn? Kies voor een baan in de elektrotechniek

We leven in een tijd waarin elektrotechniek niet meer weg te denken is. Zonder jouw inzet blijven deuren gesloten, worden auto’s niet meer opgeladen en gaat het licht in bedrijfspanden niet aan. Je bent onmisbaar als je werkt in de elektrotechniek. In dit mooie vak ben je trouwens niet alleen bezig met ‘het verbinden van alle draadjes’, je draagt namelijk serieus bij aan een duurzamere wereld.

Ben jij een monteur met power?

Als monteur elektrotechniek woningbouw of als zelfstandig service technicus elektrotechniek ben je net zo hard nodig. Ben jij iemand die het liefst langere tijd in een team met nieuwbouwprojecten bezig is? Of kom je het beste uit de verf als je op één dag wel vijf of zes verschillende adressen langsgaat om een klus te klaren? Megens is in beide gevallen naar je op zoek.

De juiste match

Kan iedereen dan aan de slag bij Megens Elektrotechniek? Nou, niet iedereen. Je moet wel gevoel hebben voor techniek en het leuk vinden om je handen uit de mouwen te steken. Materiaalkennis is ook belangrijk. Verder vind je het tof om in oplossingen te denken én om lekker praktisch bezig te zijn. Als je dan ook nog de drive hebt om je te blijven ontwikkelen, dan ben je waarschijnlijk een perfecte match.

Kwaliteit is het sleutelwoord

Vroeger was het zo dat je in de elektrotechniek een generalist moest zijn. Je had overal een klein beetje verstand van. Nu is het de tijd van specialisaties. Je doet één ding en dat doe je goed. Kwaliteit is het sleutelwoord. Dat betekent natuurlijk niet, dat je jarenlang hetzelfde moet blijven doen. Wil je doorgroeien binnen ons bedrijf? Dan kijken we samen naar ontwikkelingsmogelijkheden en opleidingen die passen bij jouw ambities.

Ga in gesprek

Bij Megens wordt er altijd rekening gehouden met jouw persoonlijke wensen. Zo kun je fulltime werken, maar een 32-urige werkweek is ook bespreekbaar. Ben je geknipt voor de techniek, maar mis je nog wat kennis en vaardigheden? Ga dan zeker met ons in gesprek over de mogelijkheden op het gebied van bijscholing.

Stageplek nodig?

Zit je op het vmbo, mbo of hbo en ben je op zoek bent naar een stageplaats of leerwerkplek waar je echt iets aan hebt? Bij Megens krijg je uitstekende begeleiding en leer je alle kneepjes van het vak. Wie jij bent? Je bent in ieder geval super enthousiast en hebt talent voor techniek. Niet aarzelen. Gewoon appen, mailen of bellen. Doe je het? Top!

Werken in de buurt?

Als je bij Megens aan de slag bent, hoef je niet voor dag en dauw op te staan. Je werkt altijd in regio Nijmegen en Land van Cuijk. Dat scheelt een hoop reistijd. En hoe leuk is het om eens op een zondag aan je vrienden te laten zien met welk project je doordeweeks bezig bent? Ja, je mag toch trots zijn op wat je doet! Niet dan?

Kom je met ons kennismaken? Bekijk onze vacatures!