Megens Elektrotechniek verbindt, vernieuwt en versterkt met ElektroNed

ElektroNed is een samenwerkingsverband van ruim 40 technische installatiebedrijven. En daar is Megens Elektrotechniek al zo’n 20 jaar trots en actief lid van. Het brengt ons veel, maar we geven ook veel. Alle bedrijven binnen dit netwerk staan er op die manier in. Dat maakt het een waardevolle club voor iedereen.

ElektroNed is meer dan een inkooporganisatie

Eerlijk is eerlijk: zo is het balletje ooit wel gaan rollen. Want gezamenlijk energie en materialen inkopen kan nogal wat doen met de prijs. En daar profiteren al onze klanten van. Maar tegenwoordig is dat allang niet meer het enige waardoor een lidmaatschap van ElektroNed zo waardevol is.

ElektroNed is er voor onze klanten

Doordat de aangesloten ElektroNed-bedrijven door heel Nederland verspreid zitten, hebben we samen een hele goede landelijke dekking. Daardoor is er altijd een ElektroNed-partner in de buurt. Mocht er bijvoorbeeld een storing zijn bij Loetje in Breda, dan kunnen we er heel snel een lokale partner naartoe sturen. Zo werken we als ElektroNed-partners samen om mooie projecten te realiseren in heel Nederland.

ElektroNed is er om van elkaar te leren

Binnen de ElektroNed Academy vinden alle lagen elkaar. Hier worden trainingen aangeboden aan het managementteam, maar ook aan projectleiders en werkvoorbereiders. Veel van hen zijn van oorsprong technisch opgeleid. Binnen de ElektroNed Academy kunnen zij werken aan business skills als projectmatig werken en strategisch leiderschap.

ElektroNed is er voor de toekomst

Als open netwerkorganisatie werken we samen met innovatieve marktpartijen. Samen ontwikkelen we nieuwe concepten en zijn we voorlopers in de markt. Daardoor kunnen we onze klanten steeds weer vernieuwende, duurzame installatieoplossingen bieden. Binnen werkgroepen worden nieuwe technieken onderzocht en geanalyseerd.

Zo is Tom Wienhofen lid van de werkgroep ‘Circulariteit’, die een project is gestart om oude componenten uit meterkasten apart in te zamelen en aan te bieden bij Circolektra. Dit bedrijf recyclet de oude materialen om er weer nieuwe producten van te maken.

De werkgroep ‘New Business’ doet onderzoek naar de mogelijkheid om energie op te slaan in batterijen. Dit is de ontbrekende schakel in de energietransitie en daarom een heel mooi uitgangspunt om een marktconcept voor te verzinnen. De toekomst zal het leren, maar Megens Elektrotechniek wil samen met ElektroNed graag op de eerste rij zitten.

Samenwerken met Megens Elektrotechniek?

Samenwerken maakt ons werk niet alleen leuker, maar ook beter. ElektroNed is namelijk niet het enige samenwerkingsverband waarbinnen Megens Elektrotechniek actief is.

Benieuwd naar onze andere partners?
Of denk je dat wij de juiste samenwerkingspartner voor jou zijn?

We gaan graag met je in gesprek!