Goed nieuws bij Megens!

Juli 2017

Megens Elektrotechniek is in veertig jaar tijd meegegroeid met de innovaties in de branche. En wij groeiden met elkaar mee. Van huisinstallaties, service en onderhoud, tele- en datacommunicatie, beveiligings- en besturingsinstallaties tot moderne domotica, Megens staat voor maximaal comfort, veiligheid en duurzaamheid.

 

U kent ons als betrouwbaar en ervaren. Afspraken komen we na. Als het gaat om de aanleg van reguliere elektrotechnische installaties weet u, samen met velen, ons te vinden. Maar we zeiden het al: de ontwikkelingen staan niet stil. Beveiliging – en met name de techniek erachter – maakt een enorme opmars door. Daarom hebben wij al onze kennis en ervaring op dat gebied ondergebracht in een nieuwe, aparte onderneming. Vanaf nu richt SEEF Beveiligingstechniek zich volledig op de aanleg van technische beveiligingsinstallaties.

 

We verzorgen de advisering in en de aanleg van:

– branddetectie- en ontruimingsinstallaties

– inbraakbeveiliging

– camerabewaking

– toegangscontrole en -verlening

– onderhoud noodverlichting

 

Waarom is dat goed nieuws? U kent Megens als een professionele partner, maar met SEEF specialiseren wij ons nadrukkelijk in het beveiligingsaspect van elektrotechnisch werk. Dat betekent nóg meer aandacht voor uw opdracht. SEEF gebruikt een nieuw werksysteem, waarbij onze beveiligingsmonteurs direct toegang hebben tot alle relevante digitale gegevens rond de beveiliging van uw object(en). Dat vergroot de slagkracht nog eens extra. Vanaf 1 juni 2017 worden alle in deze brief genoemde diensten dan ook overgenomen door SEEF Beveiligingstechniek. Dat geldt ook voor de lopende onderhoudscontracten.

 

Daarnaast wil SEEF nadrukkelijk ‘aan de voorkant’ van elk project meedenken. Dus niet alleen met bijvoorbeeld architecten, maar ook met veiligheidsadviseurs. Dat kan enorm in de (ontwerp)kosten schelen. Daarbij zijn we natuurlijk een regionale speler. We staan dicht bij u –  ook letterlijk – dus we schakelen snel. Dat is belangrijk, want als het gaat om beveiliging is er soms weinig tijd te verliezen. Wij begrijpen dat.

 

Wilt u meer weten over SEEF? Bezoek onze website: www.seefbeveiliging.nl Tot uw dienst!