De topteams van Patrick Pothuizen en Tom Wienhofen

Wie is Patrick Pothuizen?

Hou je van voetbal? Dan is deze naam zeker niet nieuw voor je. Patrick Pothuizen was profvoetballer bij onder andere Vitesse, FC Twente en N.E.C. Hij stond bekend als een temperamentvolle speler met een enorme passie voor het spel. Iets wat hij heeft meegenomen naar zijn huidige carrière als trainer bij Astrantia SV in Middelaar.

Tom Wienhofen is trotse sponsor van Astrantia

Tom stuurt als directeur met veel plezier de medewerkers van Megens Elektrotechniek aan. Hij is altijd in voor een persoonlijk praatje. Samen, als team, klaren ze iedere dag weer de klus: het aanleggen van hoogwaardige (duurzame) elektrotechnische installaties. Waardoor hun klanten letterlijk verder kunnen bouwen aan hun bedrijf. Megens Elektrotechniek sponsort Astrantia al meer dan 20 jaar. Op deze manier toont Tom graag zijn betrokkenheid bij het dorp Middelaar.

Op de bouw of aan de bal: de klus is gelijk

Natuurlijk zijn er meer verschillen dan overeenkomsten tussen Tom en Patrick, maar de gelijkenissen in hun leiderschap is wel heel treffend.  Een paar voorbeelden:

  • Jongeren krijgen ruim de kans

Een plaatsje op de bank betekent bij Astrantia niet dat je alleen maar meetraint. Je bent volwaardig lid van het eerste elftal en je krijgt écht speelminuten als dat kan. Zo kun je ervaring opdoen en laten zien waar je talenten liggen.

Ook bij Megens zijn jonge talenten van harte welkom. Wil je werken en leren combineren? Via een BBL-traject kan dat! Je werkt vier dagen bij Megens en gaat één dag in de week naar school. Maar je hoort vanaf de start voor 100% bij het Megens-team.

  • Een goed team vraagt om een investering

Een investering in tijd, geld en aandacht. Zowel Tom als Patrick zien niet alleen hun team, maar juist ook de individuen waaruit het bestaat. Met ieder zijn eigen karakter, talent en bijdrage aan het grote geheel. Iedereen mag er zijn. Gelijkwaardigheid is daarin een groot goed.

  • Kwaliteit kost tijd

Ook de grootste talenten zijn klein begonnen. Maar het zien en erkennen van capaciteiten is de eerste stap op weg naar succes. Geef het de tijd, de kans en het vertrouwen, dan komt de rest bijna vanzelf: die mooie voorzet, dat eerste doelpunt of het gedroomde kampioenschap van Astrantia. Maar ook: die mooie opdracht, die eerste successen op de bouw en de complimenten van een heel tevreden klant van Megens.

Ook deel uitmaken van zo’n topteam?

Kom voetballen bij Astrantia.
Of solliciteer naar een baan als (aankomend) monteur elektrotechniek bij Megens!
We gaan voor elkaar door het vuur.