5 redenen om voor je laadpaal Megens/ConnectNed te kiezen

Elektrisch rijden heeft de toekomst. Sterker nog: het is al helemaal van deze tijd. Maar naast de logische vraag ‘Welke auto ga ik dan rijden?’ krijg je ook te maken met het vraagstuk laadpaal. Een ingewikkeld onderwerp dat veel minder vaak ter sprake komt.

Waar wil ik mijn auto opladen? Wat voor soort laadpaal heb ik nodig? Wie gaat hem installeren? Heb ik krachtstroom nodig?

En bedrijven zullen zich afvragen:  Hoeveel laadpalen heb ik nodig voor mijn wagenpark? Hoe ga ik dat beheren? En hoe zit dat met de kosten?

Megens maakt het gemakkelijk met ConnectNed

Vorig jaar richtte Megens een landelijk netwerk van specialisten in elektrisch laden op: ConnectNed. In iedere regio van Nederland vind je een dealer die laadoplossingen op maat biedt. En in deze regio zijn we dat natuurlijk zelf.

De grootste kracht van ConnectNed is dat we je op alle aspecten van het laden kunnen ontzorgen:

1. Persoonlijk advies op maat

In het oerwoud van alle mogelijkheden en opties, bekijken wij welke laadoplossing het beste past bij iedere situatie. Want dat kan voor iedereen anders zijn. Ben je een particulier of een bedrijf? Om hoeveel auto’s gaat het? En hoeveel kilometers maken zij? Wil je thuis laden? Onderweg? Of op de zaak? Kun je parkeren voor de deur? ConnectNed loopt alle opties met je door en komt met een duurzaam advies.

2. Installatie door vakmensen

In onze regio komen de elektromonteurs van Megens naar je toe voor het installeren van de laadpaal. Natuurlijk krijg je ook uitleg over het gebruik ervan. Ook worden direct alle diensten voor het dagelijks gebruik geactiveerd.

3. Slim laadbeheer

Door middel van een handig beheersysteem met laadpassen kun je de laadpaal op afstand beheren. Maar het is ook mogelijk om een rapportage te downloaden, waardoor je inzicht krijgt in het laadgedrag van je medewerkers. Particulieren kunnen de app juist heel gemakkelijk gebruiken voor het declareren bij hun werkgever.

4. ConnectNed heeft een eigen helpdesk

Service en onderhoud zijn altijd binnen handbereik. Want als er iets is, bel je de helpdesk. Zij kunnen de dealers aansturen en zorgen ervoor dat je snel geholpen wordt. Zo worden eventuele storingen supersnel opgelost.

5. Kies uit 3 verschillende abonnementen

Naast het advies, de laadpaal zelf, het beheersysteem en de helpdesk, biedt ConnectNed ook de keuze uit drie verschillende abonnementen. Hiermee ontzorgen wij ook de laatste stap naar het elektrisch rijden. Zowel bedrijven als particulieren kunnen gebruik maken van een laadpas die thuis, onderweg of op het werk te gebruiken is.

Laden zonder zorgen

Dat vraagstuk laadpaal lossen wij dus met gemak voor je op. Zodat jij je inderdaad alleen nog maar bezig hoeft te houden met de vraag: ‘Welke auto ga ik rijden?’.

Wil je meer weten over de abonnementen van ConnectNed, lees hier dan even verder: